Veteránautó tisztítás

Az elmúlt években egyre több veteránautó, oldtimer, youngtimer és prémiumkategóriás autó alsó részein és motorterén végeztünk szárazjeges tisztítást, a tulajdonosok nagy örömére! Budapesti telephelyünkön vállalunk ilyen tisztítási munkákat!

A szárazjeges tisztítás az évek során a karosszéria alsó részeire és a fődarabokra lerakódott szennyeződéseket, olajat és az utólagos alvázvédő réteget tudja letisztítani.

A tisztítandó autóknak általában két csoportja van:

1. Szép, eredeti állapotú autók, melyek alsó részei és alkatrészei a tisztítás után ismét újszerűek lesznek.

2. Fellelt állapotú autók, melyek 10-20 évig álltak egy helyben. A tisztítás eltávolítja az évek során felgyülemlett durva szennyeződést, így megbontás előtt egy jól áttekinthető kép tárul az autószerelő, karosszériás vagy restauráló személy elé.

Fődarabok, alkatrészek tisztítása:

Egyben lévő vagy szétszerelt fődarabokat, alkatrészeket is tisztítunk szárazjeges szórással. A motorblokkok, hengerfejek furatait, csapágyfészkeit nem kell kitakarni, mert a szárazjeges tisztítási technológia nem abrazív, azaz nem tesz kárt a felületekben.

A gyárilag készített alvázvédelmet NEM, vagy nagyon lassan tudjuk csak eltávolítani. Mivel a szárazjeges tisztítási technológia nem távolít el anyagot a felületből, így a rozsdával szemben nem igazán hatékony.

Időpontegyeztetés és bővebb információ: +36-30-665-3035

Ha érdekli a szárazjeges technológia előnyei, folyamata, itt bővebb információkat talál:  Szárazjeges tisztítás

veteranauto_tisztitas
                                          Tisztítás előtt                                                                                             Tisztítás után

veteránautó tisztítás oldtimer tisztítás
                                           Félig tisztítva                                                                                               Félig tisztítva